• Zber starých mobilov

          • V rámci projektu RECYKLOHRY spúšťame nový ročník
            zberu

            starých mobilov.

            Zber potrvá do 2. 11. 2022.
             

            Nepotrebný mobil odovzdajte triednemu učiteľovi.

            ĎAKUJEME 

          • Biela pastelka

          • Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, organizátor verejnej zbierky Biela pastelka, je občianske združenie, ktorého členmi sú ľudia so zrakovým postihnutím, ich priatelia a príbuzní i rodičia nevidiacich a slabozrakých detí. Poslaním združenia je poskytovanie sociálnych služieb, obhajoba záujmov ľudí so zrakovým postihnutím zameraná na vytváranie rovnakých príležitostí, zabezpečenie rovnakého zaobchádzania a realizáciu pozitívnych opatrení na prekonávanie a kompenzáciu dôsledkov zrakového postihnutia. Svoje služby, poradenstvo a aktivity poskytuje klientom bezplatne vo všetkých krajoch Slovenska. Do tejto zbierky sme sa zapojili i my dňa 23. 9. 2022. Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli na dobrú vec!

             

            Žiacka rada

          • Slávnostné otvorenie školského roku 2022/2023

          • Uplynuli dva mesiace letných prázdnin. Veríme, že boli plné pekných zážitkov. Mali ste možnosť načerpať nové sily a s nimi vykročiť do úloh, ktoré nový školský rok prinesie.

            Prajeme všetkým našim žiakom veľa úspechov a šťastia v novom školskom roku 2022/2023 a pevné odhodlanie vydať zo seba všetko najlepšie.

          • Milí rodičia prváčikov,

          • za posledné obdobie nás pandémia naučila, že nie vždy stačí papier a ceruza J či získavanie informácie prostredníctvom telefonátov. Museli sme sa naučiť komunikovať elektronicky a to nielen na úradoch, ale aj v školách. Naša škola bola na túto situáciu pripravená, pretože už viac ako tri roky funguje s rodičmi týmto spôsobom a naplno využíva EduPage.

            EduPage je aplikácia, pomocou ktorej môžete komunikovať s učiteľom, vidieť známky svojho dieťaťa, precvičiť dané učivo, zadať ospravedlnenky, či zaslať vyhlásenie o bezpríznakovosti. Budete vedieť, kedy bude vaše dieťa písať písomku, budete prežívať spolu s ním školské akcie a mnoho iného.

            Ku kontu Vášho dieťaťa majú prístup obaja rodičia rovnocenne, pričom žiak má svoje vlastné prihlasovacie údaje.

            Ak máte smartfón, stiahnite si mobilnú aplikáciu EduPage. O všetkých dôležitých informáciách o Vašom dieťati sa okamžite dozviete prostredníctvom notifikácií. V tomto linku nájdete postup, ako sa prihlásiť do Vášho konta https://help.edupage.org/?lang_id=2&id=1802

            Prihlasovacím menom (loginom) do rodičovského konta je e-mailová adresa, ktorú ste poskytli škole. Konto našej školy je na www.zskomca.edupage.org. Heslo Vám príde na uvedený mail spolu s inštrukciami, ako postupovať pri vytvorení rodičovského konta.

            Rodičovské konto je iné ako žiacke konto. Je veľmi dôležité, aby ste fungovali pod rodičovským kontom - iba v tomto konte akceptuje učiteľ ospravedlnenku, či môžete poslať rôzne žiadosti, vyhlásenia.

            Ak máte viac detí, prostredníctvom rodičovského konta môžete prepínať medzi jednotlivými deťmi. Ponúkame link, kde je presne vysvetlený postup https://help.edupage.org/?lang_id=2&id=1798

             

            V prípade akýchkoľvek technických, či iných otázok ohľadom edupage môžete kontaktovať nášho školského digitálneho koordinátora Mgr. Z. Vyšlanovú na mailovej adrese: zuzanavyslanova@gmail.com

             

            Veríme, že Edupage Vám uľahčí komunikáciu s nami

            Kolektív učiteľov ZŠ J. A. Komenského