• Hudobné popoludnie plné krásy

          • Hudba prináša ľuďom umelecký zážitok, lieči, vytvára pozitívnu náladu, prebúdza zmysel pre tvorivosť, krásu, fantáziu s zmysel života.  My sme ani netušili, koľko šikovných spevákov a hudobníkov máme na našej škole.  Tí sa spoločne stretli na hudobnom popoludní, na ktorom nám ukázali, čo vedia. Spievali a hrali na hudobných nástrojoch s veľkou chuťou a nadšením a vďaka ním sa tóny hudby rozliehali po celej škole. Hudobné popoludnie bolo pre všetkých dojímavé a krásne. Veríme, že sa budúci rok pridajú aj ďalší.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Hudobné popoludnie.

          • Slovenskô ako maľované

          • Vážení rodičia, milí žiaci 😀

             

            Zapojili sme sa aktívne do súťaže Maľované Slovensko  Prosíme Vás preto o podporu

            Pár informácií:

            - v našej kategórii je možné vyhrať IT techniku v hodnote 35.000 € pre školu

            - stačí len zadať kód z balíčka nálepiek, ktoré dostanete pri pokladni v Lidli za nákup v minimálnej hodnote 20 € na stránke https://malovaneslovensko.lidl.sk/sutaz - vybrať mesto a našu školu

            - ďalšou možnosťou je doniesť kartičky so súťažnými kódmi do školy triednym učiteľkám poprípade do kabinetu p. u. Jedinákovej/Byrtusovej (prízemie B, medzi triedami 5. A a 5. B) - kódy nahodíme za vás s láskou a radosťou. Súťaž trvá do 30. 6.

            ⌨🖱💻    A máme i voľné nálepky k dispozícii 

            - chýbajú ti nálepky do albumu Maľované Slovensko? Príď sa pozrieť do pavilónu B na prízemie, medzi triedy 5. A a 5. B - v prútenej poličke nájdeš tie, ktoré sú k dispozícii 

            - máš nálepky navyše, nemáš s kým vymeniť? Dones na tú istú poličku, urobíš radosť niekomu inému 


            Spojme sa pre dobrú vec! ♥

          • Dni detskej knihy

          • Kysucká knižnica v Čadci otvorila 39.ročník festivalu kníh pre deti a mládež, ktorého súčasťou sme boli i my a to priamo na pôde našej školy .

            Dni detskej knihy podporili mnohí autori, ktorí sa stretli so svojimi čitateľmi na besedách o svojich knihách. Naši štvrtáci mali možnosť osobne spoznať dve spisovateľky, Toňu Revajovú a Margit Garajszki. Ich zaujímavé rozprávanie o knihách a ich knižných hrdinoch bolo veselé, pútavé a inšpiratívne. Obe deťom odpovedali na množstvo zvedavých otázok a ich rozprávanie ich zaujalo natoľko, že si v školskej knižnici vypožičali všetky ich knižky.

            Srdečne ďakujeme za príjemné stretnutie, želáme mnoho krásnych kníh a chuti do písania.